Opis forum
Cześć, mam na imię Monika.
Jestem studentką piątego roku chemii Wydziału Chemicznego.
P.S. Obecnie windsurfing znany tylko z obserwacji - nadrobię na obozie
Ostatnio edytowany przez monika (2008-05-25 17:25:38)
Cześć wszystkim, nazywam się Marek i studiuje na 3 roku Wydziału Elektroniki, kierunek Elektronika, Specjalizacja Aparatura Elektroniczna.
Jak na razie słabo mi idzie na desce, ale mam nadzieje, że będzie lepiej...
Pozdrawiam
Hej Jacek, no to świetnie trafiłeś . Z tego co wiem, niewiele osób(można policzyć na palcach jednej nogi )
z kursu miało do czynienia z tym sportem w takim zakresie.
Tak sobie myślę, że to chyba lepiej. Głupio by było, gdyby przy moim poziomie umiejętności, wszyscy dookoła śmigali ... A tak mamy szansę razem się wyszkolić ... w miarę równym tempie
Pozdrawiam
Witam wszystkich
Mam na imię Łukasz (grupa 2) i studiuję na II roku wydziału Mechanicznego na kierunku transport, ale przenoszę się na IPS i będę robił dwa fakultety
Z Windsurfingiem miałem już kontakt... i to od 3 lat ale wiele się nie nauczyłem, bo to było na zasadzie samouczka i to tylko przez może 5-6 dni w wakacje. Dało mi to jedynie tyle że mam bardzo dobrze opanowaną równowagę na desce i jak zaliczam dzwon do wody to może 1-2 razy. Tak naprawdę pływać na desce "nauczyłem" się dopiero w ten miniony weekend i jestem z siebie dumny bo jako jeden z nielicznych wróciłem do brzegu po wypłynięciu na drugi koniec tego "bagna"
Coś czuję, że to będzie zarąbiasty kursik
pozdro for all
Hej, nazywam się Paweł jestem na II roku elektroniki i telekomunikacji, wydział elektronika, specjalność aparatura elektroniczna.
Z Windsurfingiem miałem styczność w sumie od dziecka... mam deskę i cały osprzęt... ale z powodów studiów i pracy na wakacje za granicą od 2 lat nie pływałem wcale, dlatego też zapisałem się na ten kurs żeby popływać... douczyć się podstaw (bo sam się uczyłem windsurfingu metodą prób i błędów) i zawiązać kontakty... może wyjdzie kiedyś z tego jakaś grupka przyjaciół śmigających na deskach:)
Pozdro4All
Nowy użytkownik
Hola,
tu Krzysiek(grupa I), jestem studentem 5 roku informatyki na WPPT... interesuje sie wszystkimi sportami wodnymi/podwodnymi i
dlatego sie tutaj znalazlem.
Poki co jest super, choc nauka idzie pooowoli :-)
p.s
... a w ta sobota bedzie sie dzialo
Ostatnio edytowany przez Rekin Ludojad (2008-05-29 21:01:58)
Nowy użytkownik
Witam, ja nazywam się Jurek i podobnie jak parę innych osób na tym kursie studiuję Architorturę i jestem na 4tym roku.
Raz na wodzie, raz pod wodą ale ogólnie podoba mi się windsurfing.
dozoba w sobotę...
aha, w sobotę jade na 14 na zajęcia, mogę kogoś zabrać autem, jade z Sępolna, jak ktoś chętny to niech pisze na gg
Ostatnio edytowany przez bonickmożemiećmax25znakow (2008-05-29 21:34:18)
Czolem parafianie, jestem Dawid (II grupa) i studiuje infe na 3 roku na IZ-cie.
Deske w domu mam ale mialem okazje tylko raz sie na niej pobawic - najczesciej byla brana jako twardy materac do plywania po wodzie dlatego mozna rzec ze zaczynam od 0 - zapowiada sie fajna zabawa.